تعداد فوت شدگان در اثر ویروس کرونا طبق آمار روز ۲۳ آبان چهار نفر بیشتر از فوت شدگان روز قبل و تعداد مبتلایان جدید نیز ۲۲۰ نفر بیشتر از مبتلایان روز قبل است. دولت قصد دارد درباره تعطیلی مشاغل هفته آینده تصمیم بگیرد.
سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز ۲۳ آبان با فوت ۴۶۱ بیمار دیگر مبتلا به کووید ۱۹، تعداد کل فوت شدگان بر اثر این بیماری به ۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر رسید. این رقم چهار نفر بیشتر از فوتشدگان اعلامشده در روز قبل است.
به گفته سیماسادات لاری تعداد مبتلایان جدید به ویروس سارس-کوو۲ در این بازه زمانی ۱۱ هزار و ۷۳۷ نفر بوده که دو هزار نفر از آنان بستری شدهاند. بدین ترتیب شمار کل مبتلایان به این ویروس به ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر رسید.
تعداد مبتلایان جدید ۲۲۰ نفر از روز گذشته بیشتر شده است.
بر اساس این گزارش تا کنون ۵۴۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماری کووید ۱۹ جان سالم به در بردهاند و پنج هزار و ۶۳۰ نفر نیز در وضعیت وخیم بیماری قرار دارند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
معاون وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا از برگزاری نشست مشترک این قرارگاه با فرمانداران، بخشداران و روسای شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای سراسر ایران در هفته آینده خبر داد.
به گفتهبابک دینپرست این نشست روز دوشنبه ۲۶ آبان با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا و نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار میشود.
به گفته معاون وزیر کشور در این نشست قرار است آخرین وضعیت اجرای تعطیلی همه مشاغل، غیر از مشاغل گروه یک (مشاغل ضروری) از ساعت ۱۸ در مراکز استانها و شهرهای بزرگ مورد بررسی قرار گیرد.
روز گذشته قاسم جانبابایی، معاون درمان وزیر بهداشت گفته بود که قرار است روز شنبه ۲۴ آبان (۱۴ نوامبر) در ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره تعطیلی دو هفتهای در ایران تصمیمگیری شود.
این تعطیلی شامل بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی، مطب پزشکان، داروخانهها، آتش نشانی، فروشگاههای مواد غذایی و سوپر مارکتها نمیشود.
برگرفته ای سایت صدای آلمان (دویچه وله) به زبان فارسی، ۱۴ نوامبر ۲۰۲۰