جمعی از دانشجویان دانشگاه «شهید بهشتی»، شماری از بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان و اهواز، گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در کرمانشاه، اهواز، شوش و رشت و تعدادی از کارگران کارخانه «سیستمهای صنعتی تاکستان»، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
این دانشجویان با سردادن شعارهایی همچون «دانشجو روز نمیخواد، رفاه و خوابگاه میخواد» و «رئیس بیکفایت، استعفا استعفا»، خواهان رسیدگی به مطالبات خود شدند.
روز جمعه، در یکی از خوابگاههای دخترانه تهران استنشاق گاز منواکسیدکربن ۱۴ دانشجو را راهی مراکز درمانی کرد.
تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی
به گزارش هرانا، روز جاری شماری از بازنشستگان با تجمع در مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان در رشت، خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
ایلنا نیز از تجمع شمار دیگری از این بازنشستگان در مقابل ساختمانهای سازمان تامین اجتماعی شهرهای کرمانشاه، اهواز و شوش خبر داد.
بر اساس این گزارش، این بازنشستگان، خواستار اجرای ماده ۹۶ تامین اجتماعی و بهبود مستمریها براساس خط فقر شدند.
تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد
به گزارش ایلنا، امروز یکشنبه، شماری از بازنشستگان با راهپیمایی و سر دادن شعارهایی اعتراضی در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در اصفهان، خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
همچنین، شورای بازنشستگان ایران از تجمع گروه دیگری از این بازنشستگان در مقابل ساختمان استانداری اهواز خبر داد.
خبرگزاری کار ایران در این خصوص نوشت: بازنشستگان خواستارتامین منابع اجرای قانون همسانسازی در برنامه هفتم توسعه شدند. اجرای اولین مرحله متناسبسازی حقوق بازنشستگان فولاد در قانون برنامه هفتم توسعه، حداقل به هفت همت منابع مالی نیاز دارد.
تجمع اعتراضی کارگران کارخانه «سیستمهای صنعتی تاکستان»
به گزارش ایلنا، روز جاری شماری از کارگران شاغل در کارخانه «سیستمهای صنعتی تاکستان» در محوطه داخلی کارخانه تجمع کردند.
بر اساس این گزارش، کارگران به دلیل عدم پرداخت حقوق سه ماه گذشته، معوقات، مابهالتفاوتها، مزایا، حق بیمههای پرداخت نشده به سازمان تأمین اجتماعی و عدم اجرای درست عناوین و گروههای شغلی تجمع کردهاند.
همچنین، کارگران به مشکلات بیمه تکمیلی و عدم پرداخت مطالبات رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب اعتراض دارند و خواهان پاسخگویی و اقدام سریع از سوی کارفرما هستند تا مشکلات مالی و حقوقی آنان برطرف شود.
برگرفته ای از سایت هرانا (مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران)، ۹ دسامبر ۲۰۲۴