دومین فراخوان شاهزاده رضا پهلوی: در تدارک بازگشت به میهن هستم، شنبه و یکشنبه ۶ عصر مراکز شهرها را تسخیر کنید

ایرانیان در دومین شب فراخوان شاهزاده رضا پهلوی، با جمعیت میلیونی در سراسر ایران در شهرهای کوچک و بزرگ به خیابان‌ها آمدند؛ تصاویر شاهزاده و پرچم ملی شیروخورشیدنشان ایران را در دست گرفتند و فریاد زدند «این آخرین نبرده، پهلوی برمی‌گرده»، «جاوید شاه»، «امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه».

شاهزاده رضا پهلوی بامداد روز شنبه در دومین فراخوان خود گفت: در تدارک بازگشت به میهن هستم، شنبه و یکشنبه ۶ عصر مراکز شهرها را تسخیر کنید.

شاهزاده رضا پهلوی ضمن تقدیر از شجاعت و ایستادگی هم‌میهنان در شامگاه جمعه، در این فراخوان از مردم خواست روزهای شنبه و یکشنبه (۲۰ و ۲۱ دی‌ماه) ساعت ۶ عصر با پرچم و تصاویر و نمادهای ملی مراکز شهرها را تسخیر کنند. او گفت، در تدارک بازگشت به میهن هستم تا در زمان پیروزی انقلاب ملی‌مان در کنار شما ملت بزرگ ایران باشم. شاهزاده رضا پهلوی گفت تا حد امکان از مسیرهای مختلف به سمت بخش‌های مرکزی‌تر شهرها حرکت کنید و جمعیت‌های جدا را به هم پیوند بزنید و همزمان برای ماندن در خیابان آماده شوید و تدارکات لازم را تهیه کنید. شاهزاده رضا پهلوی از کارگران و کارکنان بخش‌های کلیدی اقتصاد به ویژه حمل‌و‌نقل و نفت و گاز و انرژی خواست روند اعتصابات سراسری را آغاز کنند.

این خیزش ملی درحالی ادامه دارد که حکومت برای دومین روز متوالی، اینترنت و خطوط تلفن را به‌طور کامل قطع کرده تا راه ارتباطی ایرانیان با خارج از کشور مسدود شود.

با این حال برخی با استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک تصاویر و گزارش‌های این خیزش ملی را به جهان خارج مخابره می‌کنند.

برگرفته ای از سایت ایندیپندنت فارسی، 10 ژانویه 2026

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا