پرزیدنت ترامپ: پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به ایران حمله نخواهیم کرد

فرماندهان نیروی دریایی امارات و بریتانیا دیدار کردند

با اوج گیری‌ تنش‌ ها در تنگه هرمز و افزایش محاصره دریایی جمهوری اسلامی از سوی ایالات متحده، فرماندهان نیروی دریایی امارات و بریتانیا دیدار و گفت‌وگو کردند.

وزارت دفاع امارات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در دیدار سرلشکر ستاد حمید محمد الرمیثی، فرمانده نیروی دریایی امارات، و دانیل توماس، فرمانده بخش دریایی بریتانیا و جانشین فرمانده نیروهای دریایی ائتلافی، تقویت هماهنگی و همکاری‌‌های نظامی به بحث گذاشته شد.

در این دیدار، دو طرف درباره موضوعات مورد علاقه مشترک، راه‌‌های تقویت همکاری نظامی، تبادل تخصص و تجربیات و گسترش زمینه‌‌های همکاری میان گفت‌وگو کردند.

بریتانیا پیشتر اعلام کرده که برای شکل‌دادن ائتلافی دریایی برای رفع انسداد از هرمز و تأمین امنیت آن تلاش می‌کند. وزیر خارجه بریتانیا هم به تازگی تصریح کرده بود که عزم کشورش جلوگیری از هسته‌ای شدن جمهوری اسلامی جلوگیری است و تا بازگشایی تنگه هرمز به منزوی کردن این حکومت ادامه می‌دهد.

آمریکا: جمهوری اسلامی سیاست جذب اجباری ۱۲ساله‌ها را در گروه‌های مسلح دنبال می‌کند

وزارت خارجه آمریکا در گزارش جدید خود درباره قاچاق انسان، جمهوری اسلامی را در رده سوم کشورهای جهان قرار داد و اعلام کرد که حکومت ایران کودکان را از ۱۲ سالگی برای سربازی جذب می‌کند.

گزارش وزارت خارجه آمریکا نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی حداقل استانداردهای لازم برای مقابله با قاچاق انسان را رعایت نمی‌کند و تلاش‌های چشمگیری نیز برای تحقق این هدف انجام نمی‌دهد.

این گزارش که پنجشنبه منتشر شد، مقام‌های جمهوری اسلامی را به ارتکاب و چشم‌پوشی از جرایم قاچاق انسان بدون مجازات متهم و اعلام کرده که حکومت ایران سیاست یا الگویی مبتنی بر جذب اجباری کودکان در گروه‌های مسلح را دنبال می‌کند.

بر اساس این گزارش، سپاه پاسداران و نیروی شبه‌نظامی بسیج، کودکان ایرانی و همچنین مهاجران آسیب‌پذیر افغان، پاکستانی و سوری را جذب می‌کنند.

در این گزارش آمده که سپاه پاسداران اوایل امسال کارزار جذب نیرو به راه انداخت که در آن، حداقل سن برای انجام برخی فعالیت‌های امنیتی ۱۲ سال تعیین شده بود.

این گزارش همچنین اعلام کرد که جمهوری اسلامی از شورشیان حوثی در یمن، که یک گروه مسلح غیردولتی است و از کودکان سرباز استفاده می‌کند، حمایت مادی به عمل می‌آورد.

چین صادرات محصولات نفتی را بعد از وقفه‌ای کوتاه از سر می‌گیرد

خبرگزاری رویترز از قول چهار منبع آگاه گزارش داده است که چین بعد از وقفه‌ای کوتاه در تعطیلات عید «هفته طلایی» صادرات محصولات نفتی را از سر می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، چین در ماه جاری میلادی صادرات ۳.۷ میلیون تن گازوئیل، بنزین و سوخت هواپیما را هدف‌گذاری کرده است؛ موضوعی که می‌تواند به کاهش کسری سوخت در جهان و افت قیمت انرژی کمک کند.

پالایشگاه‌های چینی ماه گذشته نیز چهار میلیون تن از سه محصول نفتی یاد شده را راهی بازارهای جهانی کرده بودند و چین که در ماه‌های ابتدایی جنگ خاورمیانه صادرات مازوت را متوقف کرده بود، طی دو ماه گذشته دوباره بخشی از صادرات این سوخت را نیز احیا کرده است.

آژانس بین‌المللی انرژی نیز روز چهارشنبه از آزادسازی ۱۰۰ میلیون بشکه دیگر از ذخایر استراتژیک نفت و گازوئیل کشورهای اروپایی خبر داد.

شهباز شریف: پاکستان در برابرحملات حوثی ها کنار عربستان ایستاده است

نخست‌وزیر پاکستان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، ضمن محکومیت «حملات تروریستی» حوثی‌ها علیه عربستان، بر ایستادگی کشورش در برابر این تهدیدها تاکید کرد.

شهباز شریف با محکوم کردم حملات به زیرساخت‌ های غیرنظامی از جمله فرودگاه های ملک خالد و ابها، از هوشیاری نیروهای مسلح عربستان سعودی و نیروهای ائتلاف در حفاظت از جان انسان‌ های بی‌گناه تقدیر کرد.

او تاکید کرد: پاکستان با قاطعیت و استواری در کنار رهبری و مردم عربستان سعودی ایستاده است.

نخست‌ وزیر پاکستان با اشاره به «پیمان دفاع مشترک مکه» نوشت: در چارچوب این توافقنامه، تعهد ما به حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت عربستان، تعهدی تزلزل‌ ناپذیر و خدشه‌ ناپذیر است.

شهباز شریف با تاکید بر حق کامل عربستان در دفاع از خود، تاکید کرد: شبه نظامیان حوثی باید فورا به این حملات پایان دهند.

به گفته او، پاکستان در مقابله با این تهدیدها، همچنان شانه به شانه در کنار عربستان سعودی خواهد ایستاد.

تانکر ترکرز: هنوز ده‌ها کشتی تحریم‌نشده در اختیار جمهوری اسلامی است

شرکت ردیابی نفتکش‌ها، تانکر ترکرز، گزارش داد که هنوز ۱۷۳ نفتکش عضو ناوگان سایه مرتبط با قاچاق نفت ایران، در اختیار جمهوری اسلامی قرار دارد.

تانکر ترکرز با انتشار لیست این کشتی‌ها می‌گوید از جمله ۵۴ نفتکشی که در داخل خط محاصره آمریکا هم‌اکنون نفت ایران را بارگیری کرده‌اند، هنوز در لیست سیاه خزانه‌داری آمریکا قرار نگرفته‌اند.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده پنجشنبه اعلام کرد در چارچوب عملیات «طرد اقتصادی»، ۱۷ کشتی مرتبط با ناوگان سایه جمهوری اسلامی و شرکت‌های فعال در شبکه انتقال نفت و محصولات پتروشیمی ایران را تحریم کرده است.

به گفته این وزارتخانه، اقدام مذکور بخش عمده‌ باقی‌مانده شبکه ناوگان سایه جمهوری اسلامی را عملاً از کار می‌اندازد.

جمهوری اسلامی با چت‌جی‌‌پی‌تی خبرنگاران جعلی ساخت و علیه جنگ مطلب نوشت؛ برای آن مطالب از قول کاربران نظرسازی هم کرد

عوامل وابسته به جمهوری اسلامی با استفاده از ابزار ابرهوش (هوش مصنوعی) شرکت «اوپن‌ای‌آی» و هویت‌های جعلی، تلاش کردند مقالاتی در انتقاد از جنگ آمریکا علیه جمهوری اسلامی را در چندین رسانه آمریکایی منتشر کنند.

به گزارش سی‌ان‌ان شرکت اوپن‌ای‌آی روز پنجشنبه این موضوع را اعلام کرد.

به گفته این شرکت، حدود ۱۲ رسانه در نقاط مختلف جهان نزدیک به ۱۰۰ مقاله از هفت روزنامه‌نگار جعلی را منتشر کرده‌اند.

اوپن‌ای‌آی در مطلبی در وبلاگ خود اعلام کرد حساب‌های کاربری «چت‌جی‌پی‌تی» را که در این راستا برای نوشتن مقالات و همچنین برای تولید نظرات به‌اصطلاح مردمی در زیر پست‌های این مقالات در شبکه‌های اجتماعی استفاده شد، مسدود کرده است.

برخی از این مقالات که با کمک هوش مصنوعی تهیه شده بودند، عنوان‌هایی از این قبیل داشتند: «آیا سیاست آمریکا در قبال ایران به بخش خصوصی واگذار شده است؟ پرسش جرد کوشنر» و «جنگ ایران و فروپاشی اعتبار اخلاقی غرب.»

نضال مالک حسن که ۱۳ نفر را در پایگاه تگزاس کشت تیرباران می‌شود؛ اعدام او به‌صورت زنده پخش می‌شود

به گزارش رسانه‌های خبری در آمریکا، پنتاگون، وزارت جنگ آمریکا، اعلام کرده است که قصد دارد اعدام نضال مالک حسن، سرباز سابق ارتش آمریکا با جوخه تیر اعدام کند و اعدام او را به‌صورت زنده پخش کند.

حسن به قتل ۱۳ نفر در تیراندازی سال ۲۰۰۹ در پایگاه نظامی فورت هود در تگزاس اعتراف کرده بود. او که یک روان‌پزشک ارتش و سرگرد بود، وارد ساختمانی پزشکی در پایگاه شد و با فریاد «الله‌اکبر» با یک سلاح کمری مجهز به نشانگر لیزری به سوی افراد حاضر تیراندازی کرد.

زلنسکی: تیم مذاکره‌کننده اوکراین جمعه در آمریکا با جرد کوشنر و استیو ویتکاف دیدار می‌کند؛ یافتن ایده‌ای تازه برای پایان جنگ در دستور کار

فرستادگان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه در میامی، ایالت فلوریدا، با مقام‌های اوکراینی و اروپایی دیدار خواهند کرد تا درباره «ایده‌های جدید» برای پایان دادن به جنگ روسیه با اوکراین گفت‌وگو کنند و برای ارائه یک پیشنهاد مشترک به توافق برسند.

دو منبع آمریکایی این موضوع را به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده‌اند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، نیز برگزاری این مذاکرات را تأیید کرد.

این خبر پس از آن منتشر شد که در جریان حمله روسیه به اتوبوس‌هایی در شهر کراماتورسک، که در خط مقدم جنگ است، ۳۰ نفر کشته شدند. این حمله‌ یکی از مرگبارترین حملات هفته‌های اخیر توصیف شده است
حمله پهپادی در استان اربیل؛ رسانه‌های محلی: به کسی آسیبی نرسید

به گزارش سایت‌های خبری در اقلیم کردستان عراق، منطقه‌ای در نزدیکی یک کمپ پناهجویان در استان اربیل، واقع در اقلیم کردستان عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت. سایت کردستان۲۴ می‌گوید در این حمله به کسی آسیبی نرسید و ۲ پهپاد در فضای باز فرود آمدند. در برخی ویدیوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که گفته می‌شود مربوط به این حمله است،‌ صدای پهپادهایی نظیر پهپادهای «شاهد» شنیده می‌شود و سپس انفجارهایی دیده می‌شود. ارتش ایالات متحده پس از مأموریت ۱۲سال ماموریت نظامی علیه «دولت اسلامی» (داعش) به‌تازگی از عراق خارج شد. جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی آن پیشتر بارها به این منطقه حمله کرده‌اند.

رسانه‌های حکومتی: رئیس پلیس پیشگیری شهرستان فاریاب کشته شد

رسانه‌های حکومتی در ایران گزارش دادند رئیس «پلیس پیشگیری» شهرستان فاریاب شامگاه پنجشنبه ۱۶ مهرماه در یک حمله مسلحانه کشته شد.طبق گزارش‌ها، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در استان کرمان، گفته است خودروی این افسر پلیس در یکی از خیابان‌های شهرستان فاریاب حوالی ۸:۱۵ شب هدف حمله افراد مسلح قرار گرفت. رسانه‌ها نام او را مهدی جمشیدی و درجه او را سرگردی گزارش کرده‌اند.

برگرفته ای از سایت صدای امریکا بخش فارسی، 9 اکتبر 2029

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا