دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد/ اعتصاب پرستاران در شیراز

شماری از کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق کشور در تهران، جمعی از کارگران شرکت لاستیک‌سازی دنا، گروهی از زنان تاکسیران سرویس مدارس در مشهد و تنی چند از شهروندان ساکن زابل با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. همچنین پرستاران شاغل در بیمارستان نمازی شیراز انجام فعالیت های روزانه خود امتناع کردند و دست به اعتصاب زدند.

به گفته کارگران معترض: برخلاف وعده‌ای که مسئولان وزارت نیرو در آخرین دور از اعتراضات در مقابل وزارت نیرو به آن‌ها داده بودند، هنوز مطالباتشان عملی نشده است.

کارگران گفتند: در آخرین اجتماع صنفی کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق شاغل در سراسر کشور که در روز ۲۸ مهر ماه سال جاری به مدت یک روز مقابل وزارت نیرو برگزار شد، مسئولان وزارت نیرو ازجمله معاونت تحقیقات و منابع انسانی در جلسه بررسی مطالباتمان که با حضور تعدادی از نمایندگان کارگری برگزار شد با امضای صورت جلسه‌ای وعده داده بودند تا حداکثر دو هفته آینده به مطالبات ما رسیدگی کنند که هنوز عملی نشده است.

کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع کشور تاکید کردند: خواسته‌های ما اجرای تبدیل وضعیت شغلی، رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی است که متاسفانه مسئولان وعده وصول این مطالبات را در حالی به کارگران دادند که با اعتماد به وعده داده شده کارگران حدودا ۲۰روز است مشغول فعالیت روزانه خود شده بودند.

به گفته کارگران معترض؛ دستمزد و مزایای ما در مقایسه با همکاران رسمی متفاوت است اما مدیران شرکت برق منطقه‌ای و هیات مدیره توجهی به مطالبات ما نمی‌کنند.

آن‌ها با بیان اینکه تعداد کارگران اپراتور (بهره‌برداران) شرکتی پست‌های انتقال و فوق توزیع برق کشور، دست‌کم به ۴ تا ۵ هزار نفر می‌رسد که اختلاف زیادی در حقوق، مزایای آن‌ها در مقایسه با کارگران رسمی وجود دارد؛ در خاتمه گفتند: با توجه به این مسئله که بکارگیری آن‌ها از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه علمی بوده و از طرفی مسئول مستقیم کار سازمان برق منطقه‌ای است لذا خواستار دریافت حقوق قانونی هستیم که کارکنان رسمی دریافت می‌کنند.

تجمع شهروندان ساکن زابل
به گزارش کمپین فعالین بلوچ، روز جمعه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳، شماری از شهروندان ساکن زابل در مصلای نماز جمعه این شهر دست به تجمع زددن.

شهروندان در این تجمع به عدم مدیریت صحیح منابع آبی این منطقه، غیرفعال شدن طرح رزاق و عدم واریز سود حاصل از آن به حساب شهروندان اعتراض کردند.

تجمع کارگران شرکت لاستیک دنا
به گزارش ایلنا، جمعی از کارگران شرکت «لاستیک‌سازی دنا» در محوطه این کارخانه دست به تجمع زدند.

این کارگران با ابراز نگرانی در مورد آینده شغلی خود، از مسئولان استانی درخواست کردند به وضعیت بغرنج کارخانه «لاستیک دنا» مسئولانه ورود کرده و امنیت شغلی را به کارگران بازگردانند.

کارگران «لاستیک دنا» ضمن ابراز نگرانی از آینده شرکت، خواستار تغییر برنامه‌ای شرکت و مدیریت آن شده و گفتند: عدم به روزرسانی دستگاه‌ها و ماشین آلات کارخانه لاستیک دنا باعث شده تا کارگران این مجموعه امیدی به ادامه فعالیت کارخانه نداشته باشند. تیم مدیریتی فعلی نمی‌تواند شرکت را به بهروه‌وری و رونق برساند.

به گفته آن‌ها؛ در کارخانه لاستیک دنا طی سالهای ۹۲ حدود، ۱۲۰ تن تولید لاستیک داشت اما این میزان به مرور با کاهش مواجه شد به طوری که هم اکنون میزان تولیدات این مجموعه به ۳۰ الی ۴۰ تن رسیده و با کاهش ۶۰ درصدی تولید مواجه شده است.

آن‌ها با بیان اینکه سهامدار اصلی باید منابع مالی این شرکت را تامین کند، افزودند: درخواست کارگران تداوم تولید و پرداخت منظم حقوق است.

کارگران این واحد صنعتی با بیان اینکه حدود هزار و ۳۵۰ کارگر در بخش‌های مختلف لاستیک دنا مشغول کارند، در ادامه تاکید کردند: بخش اصلی مشکلات ناشی از مستهلک بودن دستگاه‌ها، از رده خارج شدن و عدم سرویس دهی ماشین آلات است که باعث شده تا میزان تولید کاهش یابد بنابراین کارگران رغبتی برای ادامه کار ندارند.

تجمع زنان تاکسیران سرویس مدارس در مشهد
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز شنبه گروهی از زنان تاکسیران سرویس مدارس در مشهد دست به تجمع اعتراضی زدند.

براساس این گزارش، این شهروندان برای پیگیری مطالبات خود در منطقه هفت تیر این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

اعتصاب پرستاران در شیراز
به گزارش هرانا، امروز شماری از پرستاران شاغل در بیمارستان نمازی شیراز انجام فعالیت های روزانه خود امتناع کردند و دست به اعتصاب زدند.

اعتصاب این پرستاران در اعتراض به “سطح پایین حقوق، تاخیر در پرداختی‌ها، دستمزد ناچیز بابت اضافه‌کاری اجباری و اجرای نادرست تعرفه پرستاری” صورت گرفته است.

برگرفته ای از سایت هرانا (مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران)، ۱۰ نوامبر ۲۰۲۴