دستکم ۱۲ تجمع اعتراضی برگزار شد

روز دوشنبه ۱۳ اسفند ماه، شماری از کارکنان ارکان ثالث منطقه عملیاتی پارسیان در شهرستان لامرد، در محوطه این پالایشگاه دست به اعتصاب و تجمع زدند.

روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه، شماری از بازنشستگان مخابرات در شهرهای اصفهان، رشت، تبریز، اهواز، زنجان، ایلام و بیجار، گروهی از کارگران پالایشگاه گاز پارسیان در لامرد، شماری از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه و جمعی از پرسنل شرکت فولاد سیرجان ایرانیان با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبلات خود شدند. از سوی دیگر، روز گذشته شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی در شوشتر و تعدادی از داوطلبان استخدام آموزش و پرورش در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران در اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق، حذف مزایای شغلی و عدم اجرای طرح‌های حمایتی، تجمع کردند. آنها خواستار حذف پیمانکاران نیروی انسانی، پرداخت به‌موقع حقوق، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و توقف کسر مالیات حقوق تا تعیین تکلیف آن شدند. تبعیض در پرداخت و برخورد با کارکنان نفت و گاز، پیش‌تر نیز مورد اعتراض کارگران قرار گرفته بود.

تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف
به گزارش شورای بازنشستگان ایران، امروز دوشنبه، گروهی از بازنشستگان مخابرات، در مقابل ساختمان های این شرکت در شهرهای تبریز، ایلام، اصفهان، اهواز، رشت، زنجان و بیجار دست به تجمع زدند.

براساس این گزارش، عدم اجرای بدون تنازل آئین‌نامه رفاهی ۸۹، فریز مطالبات، عدم پرداخت معوقات، افزایش سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از ۲۰٪ به ۵۰٪، عدم تسویه هزینه‌های درمان توسط بیمه معلم و دانا، عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۱ قانون خدمات کشوری و تبصره ۲ ماده ۳۱ قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص بازنشستگان ۹٪ بعد از خصوصی‌سازی، از جمله موضوعات مورد اعتراض این بازنشستگان است.

این بازنشستگان نسبت به عملکرد مدیر عامل و سهامداران مخابرات، از جمله ستاداجرایی فرمان امام، معترض هستند.

تجمع اعتراضی پرسنل شرکت فولاد سیرجان ایرانیان
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز جاری، بیش از ۳۰۰ تن از پرسنل شرکت فولاد سیرجان ایرانیان، در مقابل فرمانداری سیرجان دست به تجمع اعتراضی زدند.

این کارگران به وضعیت معیشتی، ناکافی بودن حقوق دریافتی خود و کم بودن مزایای دریافتی اعتراض دارند.
تجمع اعتراضی کارگران فصلی بخش کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه
به گزارش ایلنا، امروز جمعی از کارگران فصلی بخش کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اعتراض به‌ عدم اصلاح قرارداد خود، در محوطه این مجموعه تجمع کردند.

این کارگران که هر دوازده ماه سال در حال کار در مزارع شرکت هفت تپه هستند، هنوز از قراردادهایی با عنوان «کارگر فصلی» بهره‌مند هستند. این موضوع باعث تبعیض میان آن‌ها و کارگران قراردادی، آن هم در زمینه اعتبار اخذ ضمانت قرارداد برای وام، مزایای حقوقی و بیمه شده است. همین مسئله باعث شده تا کارگران باتوجه به کار دائمی خود در مزارع، مطالبه تبدیل قرارداد خود از فصلی به قراردادی را مطرح کنند.

تجمع اعتراضی داوطلبان آزمون استخدام کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش در تهران
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز گذشته شماری از داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون استخدام کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش در مقابل نهاد ریاست‌ جمهوری واقع در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

این داوطلبان به نتایج اعلام‌ شده این آزمون اعتراض دارند و خواهان رسیدگی مسئولین به ابهامات موجود هستند.

تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در شوشتر
به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز گذشته، تعدادی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی شوشتر، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، در مقابل ساختمان اداره تامین اجتماعی این شهرستان دست به تجمع زدند.

این بازنشستگان با سردادن شعارهایی اعتراضی، خواستار ترمیم مستمری‌ها طبق خط فقر و ارائه خدمات درمانی مطلوب هستند. این افراد همچنین نسبت به تبعیض، گرانی، تورم و دریافتی زیر خط فقر اعتراض دارند.

برگرفته ای از سایت هرانا (مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران)، 4 مارس 2025