هواپیماها یکی از پرسروصداترین و بدترین محیطها برای خوابیدناند، اما ترفندی وجود دارد که حتی اگر هزاران متر بالاتر از سطح زمین هم باشید، میتواند به شما کمک کند بخوابید.
ادامه ◄دسته: علم و دانش
چرا نوشیدن یک لیوان شیرکاکائو داغ پیش از خواب معجزه میکند؟
نوشیدن یک لیوان شکلات داغ پیش از خواب میتواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد. این توصیه تنها یک باور قدیمی نیست، بلکه تحقیقات علمی نیز آن را تأیید میکنند.
ادامه ◄با این تمرینها به سلامت زانوها کمک کنید
درد زانو بسیار شایعتر از آن است که تصور میشود. متخصصان معتقدند ورزش، بهویژه پیلاتس، به سلامت زانوها کمک میکند.
ادامه ◄بایدها و نبایدهای سفید کردن دندانها
سفید کردن دندانها با روشهای مختلف مانند پاککردن لکهها، سفید کردن دندانها با مواد مختلف، اشعه فرابنفش و روشهای دیگر انجام میشود. این کار را میتوانید به کمک محصولات مختلف در خانه یا در مطب دندانپزشک انجام دهید.
ادامه ◄تمرینهای چشمی مشکلات بینایی را رفع میکنند؟
اخیرا تبلیغاتی به راه افتاده است که ادعا میکند با برخی ورزشها و تمرین دادن چشم میتوان بینایی را تقویت کرد و عینک طبی را کنار گذاشت.
ادامه ◄دانشمندان راز پشت پدیده اسرارآمیز در اورانوس را کشف کردند
دانشمندان احتمالا معمایی درباره اورانوس را که دههها ما را سردرگم کرده بود، توضیح دادهاند. پژوهشگران بر این باورند دادههایی که غیرقابلدرک به نظر میرسیدند، به دلیل یک طوفان خورشیدی قدرتمند به دست آمده بودند.
ادامه ◄پنج علامتی که نشان میدهند بیش از حد قند میخورید
نشریه ووگ در گزارشی به نقل از انجمن قلب آمریکا نوشت که زنان در روز نباید بیش از شش قاشق چایخوری قند مصرف کنند. این مقدار برای مردان به ۹ قاشق چایخوری محدود شده که معادل ۲۵ تا ۳۶ گرم یا حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ کالری در روز است.
ادامه ◄توتفرنگی، خوشمزه و مفید برای سلامت قلب و مغز
با توجه به اینکه بیماریهای قلبی-عروقی یکی از علل اصلی مرگومیر در سراسر جهاناند، یک مطالعه جدید به بررسی خواص توتفرنگی بهعنوان یک روش طبیعی و خوشمزه برای کمک به سلامت قلب و کنترل کلسترول پرداخته و بر فواید مصرف منظم توتفرنگی، بین یک تا چهار فنجان در روز، برای سلامت قلب و عروق تاکید کرده است.
ادامه ◄ایستادن طولانیمدت برای سلامت قلب و عروق مضر است
محققان همواره هشدار دادهاند نشستن طولانیمدت برای سلامت مضر و با بسیاری از بیماریها، مانند چاقی، بیماریهای قلبی-عروقی و دیابت نوع ۲، مرتبط است.
ادامه ◄قرصی که از آثار دویدن سرعتی الگوبرداری میکند
محققان دانمارکی داروی جدیدی ساختهاند که بدون نیاز به حرکت دادن ماهیچهها، آثار و مزایایی مشابه ورزش کردن شدید دارد.
ادامه ◄معرفی دو عامل خطرزای جدید و قابل پیشگیری درباره زوال عقل
مطالعهای تازه که در مجله پزشکی لنست منتشر شده است نشان میدهد که درمان کاهش بینایی و کاهش کلسترول الدیال میتواند به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک کند.
ادامه ◄کشف جدید دانشمندان در تبدیل دیاکسیدکربن به پروتئین و ویتامین
پژوهشگران در آلمان برای تبدیل دیاکسید کربن به پروتئین و ویتامین ب۹ با استفاده از میکروبها، هیدروژن، اکسیژن و انرژیهای تجدیدپذیر، روشی را توسعه دادهاند.
ادامه ◄۱۵ نشانه افسردگی در مردان
مواجهه مردان با افسردگی غالبا متفاوت از مواجهه زنان است، زیرا مردان با فشارها و هنجارهای اجتماعی متفاوتی مواجهاند. توقعات کلیشهای که جامعه از مردان دارد سبب میشود در برخی موارد آنها کمتر کمک بگیرند
ادامه ◄فروکردن انگشت در بینی یکی از عوامل جدی ابتلا به آلزایمر است
محققان که پیشتر به ارتباط عادت ناخوشایند فروکردن انگشت در بینی و بیماری آلزایمر اشاره کرده بودند، درپی شواهد و مدارک بیشتری برای تایید این موضوعاند. آنان ماه گذشته در یک مجله پزشکی اعلام کردند که مطالعات در اینباره «ناکافی» بوده است، اما در عین حال تاکید کردند که این عادت «عامل خطر مهمی» است
ادامه ◄محققان: با پیمایش دیجیتال در صفحات مجازی برای رفع بیحوصلگی کسلتر میشوید
مطالعهای که به تازگی در مجله روانشناسی تجربی عمومی منتشر شده، تناقضی جالب را در مورد «پیمایش یا تورق دیجیتال» به معنای عادت تماشای سریع ویدیوهای متفاوت آنلاین در لحظات بیحوصلگی در شبکههای اجتماعی را نشان میدهد.
ادامه ◄دانشمندان: دلیل سیگنال مشکوک، ابر سرد هیدروژنی بود نه پیام بیگانگان فضایی
تلسکوپ رادیویی «بیگایر» در دانشگاه ایالتی اوهایو در اوت ۱۹۷۷ (مرداد ۱۳۵۶) سیگنالی دریافت کرد که از آن زمان تاکنون دانشمندان را مجذوب خود کرده است. دانشمندانی که نخستین بار آن را مشاهده کردند [واژه] «واو!» را در کنار سیگنال روی یک برگه چاپشده نوشتند و از آن موقع به این نام شناخته شده است.
ادامه ◄تلاش برای غلبه بر مرگ؛ طرحی برای نوسازی مغز و تعویض اعضای بدن
یک نهاد دولتی آمریکایی که در پی دستیابی به پیشرفتهای چشمگیر در حوزه سلامت است پژوهشگری را به خدمت گرفته است که طرحی بنیادی برای شکست مرگ دارد.
ادامه ◄پیری تدریجی نیست؛ بدن ناگهان در اواسط ۴۰ سالگی و اوایل ۶۰ سالگی پیر میشود
مطالعه جدید نشان میدهد که وقتی به اواسط دهه ۴۰ و اوایل دهه ۶۰ میرسیم بدنمان بهسرعت پیر میشود. درمورد پیری خوب یا تدریجی نظرات مختلفی وجود دارد، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که بدن ناگهان پیر میشود و تغییرات سریع بهخصوص در حدود ۴۴ سالگی و تغییرات دیگر در ۶۰ سالگی رخ میدهند.
ادامه ◄فواید راه رفتن با پای برهنه
تحقیقات پژوهشگران مزایای قابل توجهی را برای راه رفتن با پای برهنه یا با کفشهای مینیمالیستی نشان داده است؛ با این حال در این تحقیقات توصیه میشود برای جلوگیری هر نوع از آسیب به بدن، تغییر عادتها از راه رفتن با کفشهای عادی به سمت این شیوه، به آرامی انجام شود.
ادامه ◄تحقیقات جدید: ضعف بینایی و کلسترول بالا از عوامل ابتلا به فراموشی است
نتایج پژوهشی جدید نشان میدهد، درمان ضعف بینایی و کلسترول بالا دو راه جدید برای کاهش ابتلا به آلزایمر به شمار میروند. دانشمندان در حال حاضر موفق شدند ۱۴ بیماری را شناسایی کنند که، بهلحاظ نظری، با مقابله با آنها میتوان مانع تقریبا نیمی از بیماریهای زوال عقل شد.
ادامه ◄