دستکم ۱۳ تجمع اعتراضی برگزار شد

گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای رشت، کرمانشاه، شوش، اهواز و تهران، شماری از بانشستگان صنایع فولاد در اصفهان، جمعی از پرستاران در بهبهان، تعدادی از کارگران واگن پارس اراک طی دو تجمع جداگانه در محل کار خود و مقابل ساختمان دفتر مرکزی این شرکت در تهران، جمعی از رانندگان تاکسی های برقی و شماری از داوطلبان کنکور در تهران و همچنین جمعی از کارکنان شرکت نفت و گاز پارس در سکوهای بهره‌برداری (SPD13) و (A&18B)، با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ پرستاران خواستار پرداخت به‌ موقع معوقات سال‌ های گذشته، حذف اضافه‌ کار اجباری با دستمزد پایین، شفاف‌ سازی در پرداختی‌ ها، افزایش حق لباس و مسکن و اجرای صحیح قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری هستند. آنها تاکید دارند تا زمان رسیدگی به این مطالبات، به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی
به گزارش هرانا، امروز یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای مختلف دست به تجمع زدند.

این تجمعات در مقابل ساختمان فرمانداری شوش و سازمان تامین اجتماعی در شهرهای رشت، کرمانشاه، اهواز و تهران دست صورت گرفته است.

ایلنا در این خصوص نوشت: بازنشستگان خواستار ترمیم دستمزدهای زیر خط فقر هستند و معتقدند برخورداری از مستمری شایسته حق تمام بازنشستگان است. همچنین نباید اجازه داد کارگران بازنشسته در مضیقه مالی باشند.

تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان
به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز جاری، شماری از بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد این شهر تجمع کردند.

اصلاح همسان‌ سازی حقوق در راستای اجرای بند یک صورت‌جلسه ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲، تضمین اجرای تعهدات درمانی مطابق با آیین‌نامه فولاد، اجرای آیین‌نامه و قوانین خاص فولادی و احیای جایگاه آن در سال جدید از جمله مطالبات بازنشستگان صندوق فولاد است.

تجمع اعتراضی شرکت کارگران واگن پارس در اراک و تهران
به گزارش ایلنا، روز جاری شماری از کارگران واگن پارس اراک در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود، در محل کار خود در اراک و در مقابل دفتر مرکزی “مپنا” واقع در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

بر اساس این گزارش، کارگران واگن پارس اراک به دستمزدهای ناچیز، عدم پرداخت مزایای مزدی و تبعیض حاکم بر مجموعه اعتراض دارند و می‌گویند: رفتار مدیریت مجموعه با کارگران درست نیست؛ ما خواستار اصلاح مدیریت شرکت هستیم.

در ادامه آمده است: این کارگران که در هفته‌های اخیر چندین بار دست به تجمع صنفی زده‌اند، از مراجعه بی‌حاصل به نهادها و مقامات مربوطه انتقاد کرده و گفتند: متاسفانه صدایمان شنیده نشد و هنوز مطالبات ما برآورده نشده است.

همچنین بر اساس ویدیوهایی که در این خصوص منتشر شده، تجمع اعتراضی این کارگران در اراک با دخالت نیروهای انتظامی به خشونت کشیده شده است. در جریان این تجمع، یکی از معترضان که گفته میشود سابقه ناراحتی قلبی داشته است، با حال جسمی نامناسب به وسیله آمبولانس به مرکز درمانی منتقل شد.

در یکی از ویدیوهای منتشر شده، صدای شخصی در بلندگو شنیده می‌شود که خطاب به کارگران می‌گوید: “همکاری نکردید، ما گفتیم حدود اختیارات و وظایفی داریم. آنچه که در اختیار من بود انجام دادم. نمی توانم قول بدهم فلان آقا عوض شود.”

از سوی دیگر، اعتماد آنلاین در گزارشی اعلام کرد که شماری از این کارگران با مراجعه به محل دفتر مرکزی این شرکت در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی‌ های برقی در تهران
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز، شماری از رانندگان تاکسی‌ های برقی در مقابل ساختمان سازمان تاکسیرانی در تهران تجمع کردند.

یکی از رانندگان در این خصوص گفت: با وجود پرداخت هزینه، شارژرهای اصلی تاکسی‌ ها هنوز به آنها تحویل داده نشده و پیگیری‌ هایشان هم تاکنون نتیجه‌ ای نداشته است.

تجمع اعتراضی داوطلبان کنکور در تهران
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، جمعی از داوطلبان کنکور در مقابل نهاد ریاست جمهوری در تهران، دست به تجمع زدند.

تجمع این افراد در اعتراض به تاثیر قطعی معدل در کنکور، صورت گرفته است.

تجمع اعتراضی کارکنان شرکت نفت و گاز پارس
به گزارش هرانا، روز گذشته، شماری از کارکنان شرکت نفت و گاز پارس در سکوهای بهره‌برداری (SPD13) و (A&18B) تجمع اعتراضی برگزار کردند.

“حذف مدیران ناکارآمد، ناعادلانه بودن سقف‌ حقوق، اصلاح کف‌ حقوق برای کارکنان جدید، حذف محدودیت حق‌ سنوات بازنشستگی و پرداخت کامل سنوات، اجرای کامل ماده ۱۰، پرداخت بک-پی ماده ۱۰، عدم تفکیک مشاغل در مناطق عملیاتی و عدم دست‌ درازی به صندوق بازنشستگی نفت”‌ از جمله مواردی است که کارگران خواستار آن هستند.

برگرفته ای از سایت هرانا (مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران)، ۲ سپتامبر ۲۰۲۴