عزیزالله محمدی، میرشاد ماجدی دیگر نامزدهای این انتخابات بودند. آنها به ترتیب ۴ رای و ۲۵ رای آوردند.
مهدی تاج پس از انتخاب گفت «جای گله گذاری نیست». او خواست «برای اینکه تیم جدی و یکدستی داشته باشد»، به نواب او نیز رای داده شود.
از روز گذشته، برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال در ابهام قرار داشت و پیشتر اعلام شد که تشکیل این مجمع به تاخیر افتاده است. سرانجام امروز مجددا اعلام شد جلسه مجمع و انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال ایران برگزار خواهد شد.
شب گذشته، نماینده فیفا نیز به ایران اعزام شد تا از نزدیک بر روند این انتخابات نظارت کند. همچنین نمایندهای از کنفدراسیون فوتبال آسیا به محل آمده است.
با توجه به اینکه دیشب اعلام شد برگزاری مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون فوتبال لغو شده است، برخی از اعضا مجمع امروز به سختی و با تاخیر خود را به محل برگزاری انتخابات رساندند.
مهدی تاج رئیس پیشین فدراسیون فوتبال امروز صبح در واکنش به این سوال که تصمیم ناگهانی شب گذشته در لغو انتخابات به خاطر حضور او بوده است یا نه، گفت «من اطلاعی ندارم». او ادامه داد که «من تا حالا سابقه نداشته چنین چیزی ببینم. ۱۴ سال در فدراسیون بودهام و چنین چیزی سابقه نداشته است.»
در سالهای گذشته برگزاری مجمع انتخاباتی و چگونگی رایگیری باعث ایجاد حواشی شده بودند.
این انتخابات در مجمع همایشهای صدا و سیما برگزار شد و از شبکه ورزش ایران به صورت زنده پخش شد.
مهدی تاج متولد ۱۳۳۸ در اصفهان است، یکی از شناخته شدهترین چهرههای نظامی، امنیتی و اقتصادی در ورزش ایران. او از سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست و در همان سال معاون بنیاد مستضعفان استان اصفهان شد. او سال ۱۳۶۲ برای فعالیتهای اطلاعاتی و عملیاتی سپاه پاسداران به شهرهای غربی کشور اعزام شد.
مهدی تاج در پایان جنگ ایران و عراق، همزمان با حفظ سمت در سپاه پاسداران، فعالیت گستردهای را در زمینه اقتصادی آغاز کرد و به سمتهایی مانند قائم مقام و مسئول اداره کل بازرگانی استان اصفهان، معاونت فروش و صادرات شرکت سهامی ذوبآهن و سپس فولاد مبارکه سپاهان، مدیرعاملی و عضو هیئت مدیره فولاد غدیر و ریاست هیئت مدیره شرکت فولاد متیل رسید.
آقای تاج مدیریت ورزشی را از دهه ۷۰ خورشیدی با عضویت در هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان آغاز کرد. در سوابق او مدیرعاملی باشگاه سپاهان و عضویت در هیئت مدیره باشگاههای فجر سپاسی شیراز و ذوبآهن نیز دیده میشود.
ریاست کمیته تیمهای ملی و کمیته داوران فدراسیون فوتبال، دبیرکلی اتحادیه فوتبال کشور، ریاست سازمان لیگ، نایب رئیسی فدراسیون فوتبال و در نهایت ریاست فدراسیون فوتبال ایران در کارنامه سه دهه مدیریت او در فوتبال ایران به چشم میخورد.
مهدی تاج در گفتگویی که با صداوسیمای ایران دلیل نامزدیاش در انتخابات فدراسیون فوتبال را «بازگرداندن روزهای اوج فوتبال ایران» است.
منتقدان در مورد مهدی تاج میگویند که او از «یک چتر امنیتی و رسانهای» در ایران برخوردار است.
در روزهای گذشته ابهامهایی درباره تایید صلاحیت او برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال صورت گرفت.
مهدی تاج هشتم دی ۱۳۹۸ از ریاست فدراسیون فوتبال ایران استعفا و دلیل آن را «توصیه پزشک معالج» و «حمله قلبی» اعلام کرد. البته او همزمان درگیر بررسی دستگاههای قضایی در مورد قرارداد فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی ایران بود.
آقای تاج رقم قرارداد مارک ویلموتس را در زمان عقد قرارداد سالی کمتر از یک میلیون دلار اعلام کرد اما در نهایت مشخص شد فدراسیون فوتبال ایران برای هر سال مبلغی بیش از ۲ میلیون یورو به این مربی تعهد مالی داده است.
قسط اول قرارداد آقای ویلموتس را هم شستا، شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی پرداخته بود.
به عقیده برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی صلاحیت مهدی تاج نباید برای حضور در این دوره از انتخابات فدراسیون فوتبال تایید میشد، به دلیل باز بودن یک پرونده قضایی او در قوه قضاییه.
در روزهای منتهی به انتخابات فدراسیون فوتبال، فیفا در مورد نظارت بر عملکرد مالی مهدی تاج حساس شده بود.
مهدی تاج برنامهاش برای ریاست فدراسیون فوتبال را بازگرداندن کارلوس کیروش سرمربی پیشین تیم ملی ایران قرار داده در حالیکه خود او در زمان ریاستش، «پایان همکاری» با این مربی پرتغالی را اعلام کرد.
مهدی تاج در مصاحبه با صداوسیما نیز این را تکرار کرد.
انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ایران نیاز به آرای تمام اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال دارد و رئیس فدراسیون به تنهایی قادر به عزل یا نصب هیچ یک از سرمربیان تیمهای ملی فوتبال ایران در ردههای مختلف زنان یا مردان نیست.
اعضای کنونی هیئت رئیسه در واکنش تاکید کردهاند که دراگان اسکوچیچ تا پایان جام جهانی سرمربی تیم ملی باقی میماند.
برگرفته ای از سایت بی بی سی فارسی، ۳۰ اپوست ۲۰۲۲