نازنین افشین جم، هنرمند و همسر وزیر سابق امور خارجه کانادا از ضمن پشتیبانی از اعتراضات در ایران از «جامعه جهانی» خواست تا به مردم ایران یاری برساند.
این خواننده و آهنگساز ایرانی-کانادایی که پیشتر بهعنوان دختر شایسته کانادا نیز انتخاب شده، در مقالهای در نشریه نشنالپست خطاب به کشورهای دنیا میگوید: «ضروری است جامعه جهانی به کمک ایرانیان بشتابد.»
نازنین با یادآوری «کشتهشدن مهسا امینی بهدست گشت ارشاد» به آزادی فرزندان سران حکومت که در آمریکا زندگی میکنند، اشاره میکند.
این نویسنده ایرانیتبار، خبر داده که «دختران و نوههای روحانیون حاکم بر ایران» در مهمانیها در لسآنجلس دیده میشوند.
او میگوید که اعضای خانوادههای حاکمانی که بدن و لباس زنان در ایران را کنترل میکنند، با «لباسهای کوتاه، کفشهای پاشنه بلند، گیسوان رها و در حالیکه شامپاین مینوشند» در این مهمانیها حضور مییابند.
خانم افشین جم که خود همسر یکی از سیاستمداران کانادایی است، خطاب به مقامات این کشور میگوید: «آنها باید بدانند که رژیم حاکم بر ایران، تهدیدی مستقیم برای امنیتشان است.»
این نویسنده که از دوران کودکی بهناگزیر ایران را ترک کرده، اظهار داشته که کانادا ماموران رژیم ایران را در داخل مرزهایش پناه میدهد. او میگوید که این کشور، یکی از «پناهگاههای اصلی پولشویی رژیم، از طریق خرید دارایی و شرکتها» بودهاست.
نازنین افشین جم، با اشاره به اینکه عوامل رژیم ایران، مستقیما در «آزار ایرانیان کانادا و جاسوسی از آنها» نقش داشتهاند، میگوید که آنها حتی «گروه مبارز ملل اول» را برای مذاکره به تهران دعوت کردهاند.
این هنرمند ایرانی کانادایی افزوده: «فرزندان آخوندها در بلوار هالیوود با لامبورگینیهایشان رژه میروند». او میگوید:« اما در همین حال، مردمانی که در ایران «غل و زنجیر شدهاند» فقط بههدف اینکه زندگی خود را بگذرانند، سهشغله شدهاند.»
این نویسنده جوان همچنین گفته که مردم ایران در فقر فرو میروند و کودکان خیابانی در جعبههای مقوایی زندگی میکنند. او اما باور دارد که «این اعتراضات، آغاز پایانی برای نظام» جمهوری اسلامی ایران است.
نازنین افشین جم مک کی که علاوه بر نویسندگی و آهنگسازی در زمینههای حقوقبشری نیز فعالیت دارد، متولد ایران است.
خانم افشین جم در تلاشهایش با استناد به اینکه حاکمیت ایران «اعلاميه حقوق بشر و معاهده حفظ حقوق کودکان و نوجوانان» را امضا کردهاست، کوشیده تا مانع اعدام افرادی شود که در دوران کودکی مرتکب جنایت شدهاند.
برگفته ای از سایت صدای امریکا بخش فارسی، ۱۳ اکتبر ۲۰۲۲