از اسنادی که گروه بلک ریوارد پس از هک وبسایت و سامانه دانشگاه امام صادق منتشر کرده است، نشان میدهد این دانشگاه که هدف آن پرورش کادرهای جدید برای جمهوری اسلامی عنوان شده بود، به شکل گستردهای وارد فعالیتهای ساختمانسازی شده و همزمان از سه سال پیش به یکی از کانونهای «استخراج رمز ارز» در ایران تبدیل شده است.
بنابر سند منتشر شده از سوی گروه هکری بلک ریوارد، دانشگاه امام صادق با راهاندازی یک موسسه اعتباری اقدام به ساختمانسازی و مشارکت در ساختوساز در مناطق مختلف شهر تهران از جمله «ساختمان غفاری، ساختمان سعدی، و زمین (خیابان) فردوسی» کرده است.
مقامهای دانشگاه امام صادق در این سند با اشاره به اقدام این دانشگاه برای دریافت «مجوز استخراج رمز ارز در محل کارخانجات پوشاک جامعه»، گفتهاند که این مجوز را در ۱۴ بهمن سال ۱۳۹۹ از سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی دریافت کرده و استخراج رمز ارز تحت پوشش این کارخانجات را آغاز کردهاند.
آنها در ادامه تاکید کردهاند که «با توجه به سودآوری بالای استخراج رمز ارز و وجود نیروگاه برق در کارخانجات پوشاک جامعه»، ورود دانشگاه امام صادق به «استخراج رمز ارز» یک «اقدام مثبت» است.
در ادامه این سند، مقامهای دانشگاه امام صادق اشاره کردهاند که حتی در بحران کمبود برق سال ۱۴۰۰ هنگامی که شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدتی مزرعه استخراج رمز ارز این دانشگاه را پلمب کرده بود، آنها توانستند از دادگاهی در مشهد حکم فک پلمب این مزرعه استخراج رمز ارز را دریافت کنند تا این مزرعه استخراج رمز ارز به فعالیت خود ادامه دهد.
گروه هکری بلک ریوارد روز ۳۰ دی ماه وبسایت دانشگاه امام صادق را هک کرد و وعده دادکه «اطلاعات و اسناد به دست آمده» را به طور علنی منتشر خواهد کرد.
از آغاز اعتراضات جاری در ایران که با جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد شکل گرفت، شمار متعددی از نهادهای جمهوری اسلامی هدف حملات سایبری و گروههای هکری قرار گرفتهاند از جمله صداوسیمای جمهوری اسلامی، خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران و پرس تیوی.
برگرفته ای از سایت رادیو فردا، ۲۵ ژانویه ۲۰۲۳