بیانیه راهبردی حزب ایران نوین؛ چشم‌انداز سیاسی پیشِ رو با توجه به تحولات روزهای اخیر

اکنون که در فروردین ۲۵۸۲ (۱۴۰۲) بسر می‌بریم، با ارزیابی شش ماه گذشته می‌توانیم دریابیم که انقلاب ملی ایران با خواست برپایی حکومت قانون و دستیابی به آزادی، در ماه‌های اخیر با ورود به مرحله‌ای جدید، پیروزی را در دسترس می‌بیند. این انقلاب در این مرحله به یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های خود یعنی انسجام بیشتر در راستای سازماندهی معطوف به براندازی رژیم اسلامی نزدیک‌تر شده است.

به باور حزب ایران نوین، بررسی مراحل تکوین جنبش انقلابی ملت ایران نشان می‌دهد که این جنبش آگاهانه از جنبش مشروطه الهام می‌گیرد و ایران را آزاد و یکپارچه می‌خواهد. در این راستا، حزب ایران نوین، بر اساس طرح مطرح شده در بیانیه «مثلث همگرایی نیروهای مخالف جمهوری اسلامی»، و با تکیه بر اصول انقلابی ملت ایران و توجه به شرایط کلان حاکم بر فضای سیاسی و اجتماعی کشور، در جهت انجام وظیفه ملی خود در مبارزه با جمهوری اسلامی و یاری رساندن به این جنبش انقلابی، نکات زیر را با هم‌میهنان به اشتراک می‌گذارد:

۱– همبستگی ملی در سراسر ایران تجلی تمام‌عیاری دارد و شعارها و عملکرد مبارزان در خیابان‌های شهر و روستا در ایران از شرق تا غرب شاهدی بر این ادعا است. این واقعیت را نباید با همبستگی میان نیروهای سیاسی اشتباه گرفت و فرجام آنها را به هم گره زد.

۲– اندیشه‌ها و گرایش‌های براندازانه بایستی تمام تلاش خود را صرف سازماندهی نیروهای جریان سیاسی/سازمانی خود کنند. در پرتو این سازماندهی، تشکل‌های سیاسی درون هر جریان، ضمن حفظ اصول و باورهای سیاسی خویش، بایستی به هدف مشترک ملی یعنی براندازی جمهوری اسلامی‌ و استقرار نظم دموکراتیک و سکولار اولویت دهند و چارچوب عملکرد و وظایف خود را بر این اساس تعریف کنند.

۳– جریان‌های سیاسی/ سازمانی برای بهینه‌سازی عملکرد نیروهای انقلاب ملی، نیازمند محوریت شاهزاده رضا پهلوی هستند. این محوریت در راستای ارتباط، هماهنگی، و همکاری کلان جریان‌های سیاسی/ سازمانیِ باورمند به اصول سه‌گانه ملی (دموکراسی سکولار، تمامیت ارضی، تمکین به انتخاب نوع نظام توسط مردم)، ضروری است.

۴– محوریت سیاسی شاهزاده رضا پهلوی، در پرتو اعتماد قاطبه ملت ایران به ایشان و با توجه به نقش فراحزبی و فرامسلکی که ایشان پذیرفته‌اند، از بروز بحران پس از سرنگونی جمهوری اسلامی جلوگیری خواهد کرد و به ثبات کشور در مسیر استقرار نظم نوین یاری خواهد رساند.

بر این اساس، حزب ایران نوین با تمرکز بر اهداف و برنامه‌های حزبی خود، به منظور سرعت بخشیدن به سرنگونی جمهوری اسلامی و پایین آوردن هزینه آن برای ملت ایران، در جهت سازماندهی و بیشینه کردن توان جریان سیاسی/سازمانی ایرانگرا گام‌هایی استوار خواهد برداشت.

پاینده ایران

حزب ایران نوین
۲۵فروردین ۲۵۸۲

برگرفته ای از سایت کیهان لندن، ۱۶ آپریل ۲۰۲۳