یکشنبه ۲ شهریورماه، شماری از کارکنان اخراج شده شرکت مپنا در مقابل ساختمان فرمانداری بهبهان، اهالی روستای آروق از توابع شهرستان ملکان در ورودی این روستا، کارگران نیشکر هفت تپه در هفتادمین روز از اعتصابشان در مقابل ساختمان فرمانداری شهر شوش، گروهی از کارگران کارخانه آی تی آی شیراز در مقابل ساختمان استانداری فارس، تنی چند از معلمان و مربیان قراردادی بازماندگان طرح مهرآفرین در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش، تعدادی از کامیون داران فیروزکوه و جمعی از کارگران شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن تراورس ناحیه ورامین با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲ شهریور ۹۹، شماری از کارکنان اخراج شده شرکت “مپنا” که یکی از پیمانکاران پالایشگاه گاز بیدبلند ۲ است، در مقابل ساختمان فرمانداری بهبهان و سپس در مقابل دفتر نماینده مجلس این شهرستان، دست به تجمع اعتراضی زدند.
معترضان که از ساعت ۸ الی ۱۰ صبح در مقابل فرمانداری بهبهان حضور داشتند، میگویند: “بعداز گذشت پنج ماه از قرارداد با این شرکت، به طور غیرقانونی از کار اخراج شدهایم و تاکنون پاسخی از سوی مسئولان دریافت نکردیم”.
تجمع اهالی روستای آروق
به گزارش هرانا، امروز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹، اهالی روستای آروق از توابع شهرستان ملکان در استان آذربایجان شرقی در ورودی این روستا تجمع کردند.
به گفته منابع محلی: “ماشین آلات سنگین معادن جادههای روستایی را تخریب میکند، اما هیچ نهاد رسیدگی کننده وجود ندارد”.
تجمع کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن
به گزارش کانال رسمی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن، امروز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹، گروهی از کارگران شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن تراورس ناحیه ورامین، دست به تجمع اعتراضی زدند.
بر اساس این گزارش، تجمع این کارگران در اعتراض به عدم پرداخت معوقات مزدی صورت گرفته است.
تجمع کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز یکشنبه ۲ شهریورماه ۱۳۹۹، کارگران نیشکر هفت تپه در هفتادمین روز از اعتصابشان با تجمع در مقابل ساختمان فرمانداری شهر شوش خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
معترضان اهم مطالبات خود را پرداخت معوقات مزدی، رسیدگی به وضعیت شغلی، تعیین تکلیف شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراج شده، ابطال واگذاری شرکت به بخش خصوصی و همچنین تمدید مهلت دفترچههای درمانی، عنوان کردهاند.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن میگذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد. حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.
تجمع کارگران کارخانه آی تی آی شیراز
به گزارش تسنیم، امروز یکشنبه ۲ شهریورماه ۱۳۹۹، گروهی از کارگران کارخانه آی تی آی شیراز با تجمع در مقابل ساختمان استانداری فارس، خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گفته هاشم شمشیری نماینده کارگران کارخانه مخابرات راه دور ایران: “این کارخانه از سال ۸۳ خصوصی شد که پس از آن مشکلات بسیاری را به همراه داشت و سبب شد که پس از ۵ سال یعنی در سال ۸۸ سهامدار خلع ید شود و مدیریت کارخانه زیر نظر هیئت حمایت از صنایع قرار گیرد و کارخانه آی تی آی شیراز پس از اینکه کارخانه زیر نظر هیئت حمایت قرار گرفت، چند سالی بیشتر دوام نیاورد تا اینکه در سال ۹۰-۹۱ کارخانه تعطیل شد”.
برای برطرف شدن مشکلات از سال ۸۵ با استفاده از بازنشستگی پیش از موعد تلاش شد که فشار پرسنلی این کارخانه کم شود، اما همچنان مشکلات این کارخانه پابرجاست و امروز نزدیک به ۱۳۰۰ نفر از کارگران این کارخانه که بازنشسته شدهاند هنوز مطالبات و سنوات خود را دریافت نکردهاند.
نماینده کارگران کارخانه آی تی آی شیراز درباره مطالبات کارگران میگوید: “پرداخت مطالبات با احتساب خسارت تاخیر بدون هیچ قید و شرطی و تغییر هیئت اجرایی مستقر در کارخانه از جمله مهمترین مطالبات کارگران است”.
تجمع معلمان و مربیان قراردادی بازماندگان طرح مهرآفرین
به گزارش راهبرد معاصر، امروز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹، جمعی از معلمان و مربیان قراردادی بازماندگان طرح مهرآفرین در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش تجمع اعتراضی برگزار کردند. بر اساس این گزارش، مطالبه اصلی این معلمان، امنیت شغلی و تبدیل وضعیت استخدامی است.
تجمع کامیون داران فیروزکوه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹، کامیون داران فیروزکوه دست به تجمع اعتراضی زدند.
بر اساس این گزارش این شهروندان در اعتراض به نحوه توزیع بار دست به تجمع زدند.
منبع: سایت هرانا (مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران)، ۲۳ اوت ۲۰۲۰